Cante Multifunksionale

Detajet e produktit

Cante multifunksionale, Ideale per nje sere perdorimesh ne shtepine dhe perdishmerine tuaj, Mund ta perdorni per te sistemuar hapsiren tuaj nga veglat e punes, detergjentet e pastrimi e te tjera duke i vendosur ne kete cante, Ideale edhe per te bere pazarin apo per ta marre me vete ne udhetimet tuaja si: kamping, plazh, piknik, Ndertuar nga material najlon me rripa teper rezistente, Baze e qendrueshme, Dizanj i palosshem qe nuk ze shume hapsire, Teper praktike, Dimesione rreth: 45.72 x 30.48 x 27.94 cm.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.