Mbajtese Per Tualet

Detajet e produktit

Mbajtese per aksesore te ndryshem ne tualet si shampo, parfum e te tjera, me 3 kate, Material celik rezistent dhe i qendrueshem, Dizanj elegant per ta vendosur ne kend, Dimensionet: 55 x 30 x 22 cm.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.