Kove Shtupimi Me Autorrotullim

Detajet e produktit

Kove shtupimi me autorrotullim eshte zgjidhja me e mire dhe e shpejte per te lare dyshemene pa lodhje, Sistemi i avancuar rrotullues ju lejon te lani dhe thani shtupen e pastrimit me shpejtësi deri në 1000 rpm. Paisur me Fibrat mikroaktiv 3G te cilat pastrojne lehtesisht cdo siperfaqe, Dorezë çeliku me sistemin rrotullues të integruar Eshte mjaft e lehte ne perdorim, Kapaciteti i koves: 9 L.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.