Set Qerasje 7 ne 1

Detajet e produktit

Nje set elegant per qerasje qe i duhet cdo shtepie, Perfshin 1 fruitiere te madhe dhe 6 mbajtese te tjera me te vogla per qerasje sipas deshires suaj, Material qelqi te cilesise se larte, Dizanj fin per te dalluar sidomos ne rastet e vecanta!


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.