Mesore Tavoline

Detajet e produktit

Mesore tavoline kaq e bukur , Me 2 kate me tabaka xhami per mbajtjen e embelsirave, cokollatave apo qerasjeve te ndryshme, Dizanj unik me detaje te vecanta gold, Per me shume elegance ne tavolinat dhe qerasjet tuaja! Madhesia: 44 x 15 cm.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.