Pastruese Berthamash

Detajet e produktit

Pastruese berthamash per qershite apo ullinjte, Dizenjuar per operim me nje dore, Mjafton te vendosni kokrren e qershise apo ullirit ne pajisje dhe te bashkoni dorezat perkatese, Material inoks rezistent, Teper praktike qe mund te perdoret nga te gjithe.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.