Xhezve Elektrike Sonifer

Detajet e produktit

Xhezve elektrike Sonifer Modeli: SF-3523, Per ju qe e doni kaq shume kafen turke, Ze deri ne 2 filxhane kafeje, Me sistem mbrojtje nga mbinxehja, Material prej celiku inoks te cilesise se larte dhe doreze plastike rezistente ndaj nxehtesise, Pajisur me buton per fikjen dhe ndezjen, Kapacitet: 250 ml, Fuqia 800 W, Gjatesia e kordonit elektrik: 0.6 m.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.