Album Per Femije

Detajet e produktit

Album per femije, Perfekt si albumi i pare per per vogelushet tuaj per te ruajtur cdo moment dhe te dhene te rendesishme ne jeten e tyre si: fotografi, peshen, gjatesine, ne diten e lindjes, ditelindjen e pare apo festat e vecanta, Vjen ne nje paketim dhe dizenjo te bukur, Do jete kujtimi dhe dhurata me e bukur per ta!


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.