Mbulese Tavoline Hekurosje

Detajet e produktit

Mbulese dizenjuar per tavolinen e hekurosjes, Perfekte per ta vendosur gjate procesit te hekurosjes duke ua bere ate me te lehte, Material cilesor rezistent ndaj nxehtesise dhe qe ruan ngjyren, E pershtatshme per hekurosje ne te thate ose me avull, Me litare fiksues te tavolina per me shume qendrueshmeri, Permasat: 140 x 52 cm.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.