Mbajtese Enesh Kuzhine

Detajet e produktit

Mbajtese enesh kuzhine, Vendosni enet tuaja kur doni ti kulloni ose kur nuk keni hapesire te mjaftueshme ne kuzhine, Material plastike me dizanj dekorative, Me dy kate per pjatat ne pjesen e siperme dhe per enet e tjera poshte, Gjithashtu me mbajtese per gotat/filxhanet dhe per luge,pirune,thike. Nje aksesor i nevojshem ne kuzhinen tuaj! Ne ngjyrat: bardhe, bezhe, gri, kafe dhe bojeqielli.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.