Sistemuese Kepucesh

Detajet e produktit

Sitemuese kepucesh me 5 kate, Sistemon dhe mbledh kepucet duke zene shume pak hapesire, Ze deri ne 10 pale kepuce, Material plastike me dizanj kaq te vecante me thurje per ti shtuar me shume bukur ambientit tuaj!


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.