Tharese Sallate

Detajet e produktit

Tharese sallate Bager, E fuqishme dhe e qëndrueshme. Me 3 pjesë: tas transparent me stabilizues, shporte e vogel , kapak që mbyllet hermetikisht; Kompakte nuk merr hapësirë, është e lehtë për të ruajtur. Me forca centrifugale e cila lejon perimet të thatë në mënyrë efikase dhe të shpejtë, duke reduktuar mikrobet dhe bakteret, material plastike, Dimensionet : 26 cm x 17,50 cm, Kapaciteti: 4,5 liter, Ne ngjyre te verdhe.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.