Dekorues Per Embelsira

Detajet e produktit

Nje pajisje kaq e nevojshme per ju qe pelqeni te gatuani embelsira dhe ti shtoni argetim kuzhines suaj, Dekorues kremi per te zbukurar tortat dhe embelsirat e preferuara, Vjen se bashku me trasten qe mban kremin, me 6 koka te ndryshme inoks per dekorime sipas deshires dhe bazen adaptuese per fiksimin e tyre.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.