Set Me Tenxhere

Detajet e produktit

Set me 3 tenxhere kuzhine, Per perdorim praktik ne kuzhinen tuaj, Cilesi e larte gjermane, Ideale per cdo lloj gatimi me shije, Material inoks qe ruajne ngjyren dhe nuk ngjisin ushqimin, Pajsiur me kapaket perkates dhe doreza ergonomike me dizanj modern ne ngjyre te kuqe, Me permasa perkatesisht: 20 x 10 cm, kapacitet 3,1 liter; 22 x 11 cm, kapacitet: 4.2 liter; 24 x 14 cm dhe kapacitet 6,3 liter.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.