Mbajtese Dekorative

Detajet e produktit

Mbajtese dekorative kaq e vecante, ne formen e nje shtepie prej druri, Mund ta vendosni ne mur dhe te mbani aksesore si celesa apo lule per ti dhene nje pamje plot harmoni shtepise suaj!


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.