Ore Muri

Detajet e produktit


Ore muri, ngjyre kafe me fushe te bardhe dhe numra, Dizanj shume i vecante me gur, Jepni nje pamje ndryshe dhe elegante ambientit tuaj!

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet