Ornament Love

Detajet e produktit


Ornament kaq i bukur dhe i vecante " Love" , me nje dizanj unik ne formen e nje altari dhe nje cifti te sapomartuar, Perfekte edhe si nje dhurate per personin e zemres!

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet