Beres Kosi DSP

Detajet e produktit

Beres Kosi DSP Modeli: KA4010, Perfekte per pergatitjen e kosit natyral apo atij me fruta ne menyren me te thjeshte dhe pa mundim, Me nje dizanj modern qe pershtatet lehte ne cdo kuzhine, Ndertuar nga material plastike nderthurur me inoks, Me kapacitet per pergatitjen e 1500 ml, Vjen me 7 kavanoze qelqi qe ju ndihmojne ne shperndarjen e tij, Kapak transparent nepermjet se cilit mund te shikoni procesin e pergatitjes, Fuqia: 20 W.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.