Set Me Tenxhere

Detajet e produktit


Set me 3 tenxhere gatimi, Perfekte per gatime te shumellojshme ne kuzhinen tuaj, material qeramike qe nuk ngjisin ushqimin dhe ruajne vlerat dhe shijen e tij, Dizanj modern ne ngjyre te kuqe, Vijne me kapaket perkates dhe doreza ergonomike per lehtesi gjate perdorimit, Ne permasat: 16, 18 dhe 20 cm.

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet