Shtrydhese Frutash DSP

Detajet e produktit

Shtrydhese Frutash DSP Modeli: KJ3031, Perfekte per perftimin e lengjeve dhe frutave pa shume mundim, Dizanj modern ergonomik, Ndertuar nga material te nderthurur celik inoks dhe plastike, Vjen se bashku me ene e lengut me kapacitet: 2 liter, Pastrim automatik, rendimenti: 60 %, Fuqia: 700 W.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.