Set Filxhane Kafeje

Detajet e produktit


Nje set kaq i bukur me 6 filxhane kafeje, Material porcelani te bardhe qe ruajne ngjyren, Vijne me pjatat perkatese ne forme rrethore me dizenjo tantelle dhe punim kaq te vecante, Per servirjen e kafes plot elegance dhe hijeshi!

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet