Llambe Per Ndricim

Detajet e produktit

Llambe kaq e vecante per ndricimin e ambienteve tuaja te brendshme, Me nje dizanj te bukur me punim dantelle, Bere nga material druri i perbere nga plastika, E aplikueshme për të gjitha llojet e llambave të projektimit, Fuqia: 3 W, peshe e lehte cka e ben te pershtatshme per transport kudo, me buton per fikjen dhe ndezjen, Ideale per ju qe pelqeni modernen dhe elegancen!


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.