Ambazhur Me Yje

Detajet e produktit


Nje ambazhur kaq i bukur dhe i vecante per dekorin e ambienteve tuaja e sidomos dhomave te femijeve, Krijon efekte kaq te bukura ne erresire me ngjyra dhe yje te cilat pasqyrohen ne mur, Rrotullohet me qellim qe te krijoje nje pamje sa me reale, Sillni galaksine ne dhomen tuaj te gjumit!

Mbrojtja e Blerësit
 • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
 • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet

 • Avatar

  Perdorues

  15/03/2019 10:18:19

  Ky ambazhuri eshte me korent apo bateri

 • Avatar

  Perdorues

  21/03/2019 09:58:19

  pershendetje jam i interesuar esht me bateri apo me korent dhs sa vonon porosia flm