Ambazhur Ndricimi

Detajet e produktit

Ambazhur kaq i vecante per ndricimin e ambienteve tuaja te brendshme e sidomos ne tavolinat e punes, Me drita LED dhe 3 nivele ndricimi, Me nje dizanj modern me trup fleksibel per tu akomoduar ne pozicionin qe deshironi apo edhe per ta palosur ne momentin qe nuk e perdorni, Funksionon me bateri te riakrikueshme me kapacitet: 800 mAh, Teper ekonomik ne te njeten kohe pasi kursen energjine.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.