Set Tualeti Me 4 Aksesore

Detajet e produktit


Nje set aksesoresh kaq i nevojshem per ti dhene me shume elegance dhe hijeshi tualetit tuaj, Me 4 aksesore te ndryshem: mbjatese sapuni te lengshem, mbajtese sapuni te ngurte, mbajtese shamposh apo aksesore te tjere dhe mbajtese per furcat e dhembeve, Dizanj unik dhe ngjyra qe do i japin ambientit tuaj nje pamje te vecante!

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet