Peshqir

Detajet e produktit


Peshqir i vogel kuzhine ose per duart dhe fytyrem kaq i nevojshem per perdorim te perditshem ne shtepine tuaj, material pambuku teper cilesor qe thith shume mire lageshtiren, Dizenjo e bukur, Vjen ne ngjyra te ndryshme.Me permasa 30*20 cm

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet