Kale Zbukurues

Detajet e produktit


Nje kale kaq i bukur per dekorimin e ambienteve tuaj, Me bazament ne formen e nje pllake rrethore dhe dizanj kaq te vecante punuar me kujdes ne ngjyre te bardhe, Per ju qe pelqeni modernen dhe elegancen!

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet