Set Thikash

Detajet e produktit


Set thikash 5 ne 1 per cdo perdorim ne kuzhinen tuaj, Permban 5 thika duke filluar nga me e medhja per prerje mishi dhe deri tek e vogla per perdorime me praktike, se bashku edhe me nje qeruese perimesh, Tehe mjaft te mprehta me doreza ergonomike dhe dizanj dekorativ me trendafila, Te thjeshta per tu pastruar.

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet