Mbajtese Rrobash

Detajet e produktit


Mbajtese rrobash, Kaq praktike dhe e nevojshme ne shtepine tuaj, Ju ndihmon te sistemoni garderoben tuaj duke shmangur keshtu rremujen, Me 3 hapsira per te varur rrobat dhe 2 krahe anesore per ti vendosur ato bashke me vareset e tyre, Njekohesisht mund te perdoret dhe si tharese rrobash, Lehtesisht e cmontueshme me tuba plastike, Pajisur me rrota qe nuk demtojne siperfaqet per transport me te lehte kudo qe deshironi, Ze shume pak hapesire ne dhomen tuaj!

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet