Tenxhere Gatimi SINBO

Detajet e produktit


Tenxhere Gatimi SINBO Modeli: SCO-5044, Kodi: ZJ10966, Dizenjuar per gatimin e orizit ne menyre perfekte, E gjitha cfare duhet te beni eshte thjesht te vendosni sasine e duhur te ujit dhe orizit, Vjen me nje ene alumini me cilesi te larte dhe kapak qelqi transperent, Kapaciteti: 1 Liter, Fuqia: 400 W.

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet