Set me Peshqir

Detajet e produktit

Set me 6 peshqir te vegjel kaq te nevojshem per perdorim te perditshem ne shtepine tuaj, material pambuku qe thithin shume mire lageshtiren, Dizenjo me nje punim teper te vecante dhe ngjyra te ndryshme, Dimensionet: 50 x 95 cm.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.