Vibro Shaper

Detajet e produktit


Vibro shaper eshte nje pajisje e cila ju duhet patjeter juve qe pelqen ta mbani trupin tuaj ne forme te perkryer gjithmone, Me teknologji të lëkundjes (vibrimeve) me kualitet të lartë, Mbështet qarkullimin e gjakut, ndihmon ne djegien e kalorive, yndyres, relaksimin dhe forcimin e muskujve, Gjithashtu mbron nyjet, ligamentet dhe eshtrat, Me programe te percaktuara dhe nivele kontrolli te shpejtesise fale telekomandes, Ekran i madh LCD që tregon shpejtësinë e dridhjes, kohës dhe kalorive të djegura, Aplikoni çdo ditë për vetëm 10 minuta, Ideale për stërvitjen totale të trupit në shtepine tuaj! Filloni programin tuaj personal te palesters tani!

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet