Filtrues Uji HYUNDA

Detajet e produktit

Filtrues Uji HYUNDAI Modeli: HYUCOMPACT2, Kodi: IB10432, me dizanj per ta vendosur tek dera e frigoriferit, Ka një sistem unik të filtrimit me pesë faza për të ndihmuar në heqjen e papastërtive, E bën ujit më të shijshëm sepse zvogëlon fortësinë e tij, redukton përmbajtjen e klorit dhe metaleve të rënda, Me doreze te levizshme, Ena per filtimine ujit me kapacitet 1.2 l.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.