Set Tabaka Dhe Fruitere

Detajet e produktit

Nje set kaq i bukur i cili perfshin: nje frutiere per mbajtjen e frutave, material pecikllas me dizenjo dekorative me trendafila se bashku me nje tabaka te bardhe me lule dhe shkrim teper dekorative, Ngjyra te kendshem per ti dhene me shume lezet dhe hijeshi qerasjeve tuaja!


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.