Set Caji

Detajet e produktit


Nje set caji kaq i domosdoshem per cdo shtepi qe e preferon ate, Perfshin nje ibrik tradicional caji material inoks i cilesise se larte dhe 3 filxhane porcelani me dizenjo teper dekorative, Ideale per te shijuar mengjeset tuaja plot ngjyra dhe hijeshi!

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet