Set Filxhane Kafeje

Detajet e produktit


Set me 6 filxhane kafeje kaq te bukur, Vijne ne nje forme te vecante pa pjata mbeshtetese, material porcelani ne ngjyre te bardhe me dizenjo me zemer dhe shkrim "Love" , Qe te shperndani dashurine tuaj edhe me gjerat e vogla!

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet