Mbajtese Enesh Kuzhine

Detajet e produktit


Mbajtese enesh kuzhine Vendosni enet tuaja kur doni ti kulloni ose kur nuk keni hapesire te mjaftueshme ne kuzhine Me pjese ansore prej druri dhe mbajtese alumini Me dy kate per pjatat ne pjesen e siperme dhe per enet e tjera poshte Gjithashtu anash ka mbajtese per gotat/filxhanet dhe per luge,pirune,thike. Nje aksesor i nevojshem ne kuzhinen tuaj

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet

  • Avatar

    Perdorues

    10/03/2019 06:45:00

    Cfare permasash ka