Mjellma Kristali

Detajet e produktit


Ornament zbukurues me 2 mjellma prej kristali transparent Kaq e bukur dhe e vecante Per nje pamje plot elegance dhe unike te ambientit tuaj

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet