Organizuese hapesire

Detajet e produktit

1 organizuese kaq e vecante per shtepine tuaj. Metalike me tuba te cmontueshem. Me 4 kate , e pershtatshme per kuzhine, banjo , korridor , per mbajtjen e kepuceve etj. Cmontohet dhe ze shume pak hapesire Tuba celik qe nuk ndryshken.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.

 • Avatar

  Perdorues

  16/11/2018 07:01:08

  Hi, Hope all is well... Can I ask if you will be interested to know "how your website gjejevete.al can be setup with some Ninja Video Marketing technique that will pull in tons of qualified leads everyday for your business on autopilot basis..." ? Detailed step by step guide has been prepared exclusively for gjejevete.al only, check it out here - http://saleschamp.co/nvm2/?domain=gjejevete.al Thank you. Glen Assistant Manager The Prospecto