Set Tasash

Detajet e produktit


Set tasash i cili perfshin 5 cope me permasa te ndryshme duke filluar nga me i vogli per perdorime te thjeshta deri te me i madhi per perdorime me praktike Material qelqi teper rezistent edhe ndaj temepraturave Me kapak plastike me ngjyra Dimensionet 17 cm , 14 cm , 13 cm , 10.5 cm dhe 9 cm.

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet