Mprehes Thikash Bomann

Detajet e produktit

Mprehes Thikash Bomann Modeli MSS 436 CB, BO0003 Ideal per mprehjen e thikave me sharra, Thikë trapezoidale, gërshërë të gjata dhe të vogla Me zhurme minimale Permasat rreth : 16 x 9.6 x 7.2 cm


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.