Sistemuese kepucesh

Detajet e produktit

Sistemuese kepucesh me 6 kate Sistemon dhe mbledh kepucet duke zene shume pak hapesire Ze deri ne 20 pale kepuce Me tuba metalik dhe skelet plastik Me dimensione 100 cm x 60 cm x 20 cm


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.