Air Dragon

Detajet e produktit

Air Dragon Portable Air Compressor është nje kompresor ajri i lëvizshëm që perdoret kudo. Kompresori i ajrit është mënyra e shpejtë dhe e lehtë për të mbushur gomat tuaj, topa sportive, dyshekët e ajrit, lodrat e pishinës dhe më shumë. Ndalon automatikisht në presionin që vendos. Me kabell te fuqishem per makine me gjatesi 14 ft


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.