Dollap Rrobash Portativ

Detajet e produktit

Nese po kerkoni nje dollap rrobash për shtëpinë tuaj, por nuk keni shumë hapësirë për ta vendosur atë kjo eshte zgjidhja juaj ideale Dollap portativ qe paloset dhe ze shume pak hapesire Madhësia e tij është vetëm 75 x 50 x 175 cm, ka 1 raft te madh , 2 sirtare poshte dhe 1 varëse per rrobat Hapësira të mjaftueshme për te gjithe rrobat tuaja per përdorimin tuaj të përditshëm. Pamje e thjeshtë por elegante. Një mobilje praktike e përkohshme për shtëpi si zgjidhje kur nuk keni ku i sistemoni te gjitha rrobat. Mbani shtëpinë tuaj të rregullt


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.