Kuti Bizhuterish

Detajet e produktit


Kuti per mbajtjen e bizhuterive, me dizanj me kullen Eiffel te Parisit me 6 ndarje dhe nje pasqyre brenda saj

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet