Termus elektrik

Detajet e produktit

Termus ushqimi elektrik Per ushqime gjithnje te ngrohta ne pune apo kudo tjeter shkoni Me fishe dhe me luge te perfshire ne paketim Material PVC


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.

 • Avatar

  Valbona Bano

  15/05/2018 06:20:55

  Si mund ta porosis?

 • Avatar

  Perdorues

  11/01/2019 12:03:59

  Cfare ndryshimi ka ky termus elektrik nga termusi zakonshem?