Tigan per krepa

Detajet e produktit

Gatuani krepa shpejt dhe pa u lodhur ! Tigan per crepa shume cilesor me veshje te jashtme guri.Nje produkt per gatime te shpejta dhe me shije te krepave.Veshja e gurit nuk lejon qe krepat te ngjisin gjate procesit te gatimit gjithashtu redukton edhe kohen e gatimit. Diametri 28cm dhe bazamenti eshte 6mm i trashe per nje gatim te persosur. Veshja e gurit do tju ndihmoje edhe gjate larjes se tiganit pasi ato lehen lehtesisht dhe pa mundim.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.