Kulluese enesh

Detajet e produktit


Kulluese per enet e kuzhines Material inox Rezistente dhe nuk nxihet Me permasa 42*40*24 cm

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet