Kosmodisk per gjurin

Detajet e produktit

Kosmodisk per gjurin eshtë një pajisje e thjeshtë e cila mundëson mbrojtjen dhe lehtësimin e dhimbjeve të gjurit. Përbehet nga një material me tre shtresa, që lejon aspirimin dhe krijon njesi te kendshme për lëkurën tuaj. Lehtëson tensionin në kupën e gjurit. Mund të përdoret gjatë aktiviteteve sportive ose gjatë aktiviteteve të përditshme.Per te dyja kembet.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.